Varför din marknadsföring inte fungerar

Digitala annonser är en mycket viktig del av alla marknadsförings strategier, men de är bara en del av pusslet när det kommer till att få nya kunder. När digitala annonser når rätt målgrupp så ökar flödet till ditt företag men du måste fortfarande ha tryckta annonser som höjer medvetandet om ditt företag och vilka ni är. Tryckerier som kan en hel del om det här menar att kombinationen av de två är nyckeln.

Tryckta annonser ökar medvetenheten om ditt företag
När du pratar med tryckerier om trycka annonser så ser dom att trots den digitala revolutionen så finns där så otroligt mycket information och man hinner knappt processa allt man ser på internet. Tryckta annonser är mer utstående och folk läser dom mer engagerat än annonser på internet. Tryckta annonser menar tryckerier ger en bättre bild av vad ditt företag står för och vad ni har att erbjuda kunderna på ett mer inbjudande sätt. Sen när en människa ser dina digitala annonser så är det större sannolikhet att dom trycker på dom eftersom dom redan vet vilka ni är och vad ni har.

Kreativitet är ett måste
Tryckerier ser samma typer av annonser och upplägg på annonser hela tiden. När man pratar med olika tryckerier så enas dom om att de företag som är kreativa i sitt sätt att annonsera har större framgång och flöde av nya kunder än de som följer trenden. Det får också ditt företag att stå ut mer så att man kommer ihåg er.

Se till att dina annonser är till rätt målgrupp
Du måste tänka på vart du annonserar. Annonserar du om balettskor i en tidning om tattueringar så kommer du förmodligen inte få så många kunder. Annonserar du i en om sport och dans så är sannolikheten mycket högre då du riktar dig till rätt målgrupp. Tryckerier har genom åren sett många irrelevanta tidningsannonser i tidningar dom tryckt där det bara är slöseri med pengar.

Sammanhängande annonsering
När man pratar med olika tryckerier rekommenderar de att man ska lägga upp de digitala annonserna och de tryckta annonserna på det sättet så att dom liknar varandra så att folk med en gång känner igen ditt märke. Det ska bli som en upprepning där folk tänker “ah! Där är dom igen, dom känner ju jag till” Då är det mycket stor sannolikhet att folk klickar när dom ser den digitala annonsen. Om du besöker olika tryckerier så kan du hitta ett där du känner dig bekväm med att låta dom hjälpa dig hur du ska lägga upp annonserna. Tryckerier har jobbat med annonsering och sett otaliga annonser så de vet vad som fungerar.

Tryckerier själv måste ju marknadsföra sig, kolla hur dom har gjort och hämta inspiration då dom är proffs genom erfarenhet och lång tids arbete.