Erbjud annorlunda tjänster inom taktvätt

Taktvätt är en ganska enformig tjänst inom en firma som erbjuder detta och det blir inte mycket till variation förutom då miljöerna vilket för en del kan vara trevligt att få byta ofta. Men att inte vara rädd för att även erbjuda andra tjänster till en taktvätt kan locka flera kunder och om det inte är de gamka som kommer tillbaka så är det nyfikna nya.
Vad ska man erbjuda som är annorlunda?
För att sticka ut från mängden och inte vara som alla andra firmor så måste man våga att erbjuda annorlunda tjänster om ingen annan gör. Om du till exempel skulle erbjuda markskötsel på samma gång som en taktvätt så hade man däreigenom kunnat förklara för kunden att miljön runtomkring påverkar taket i stor grad.

Att kunna ta in en man som inte bara utför en taktvätt utan också tar bort buskage, sågar ner stora trädgrenar osv. som är för nära taket hade varit behändigt i väldigt många fall då många människors tak blir förstört av för mycket vegetation som är för nära.
När träden blåser och härjar så faller det ner grenar och löv som samlas i hängrännorna och stuprören. Visst så brukar de flesta inom taktvätt erbjuda rensning av dessa på samma gång men om man också erbjuder att ta bort de grenar som är för nära så skulle det inte behövas en taktvätt lika ofta och det kan ju vara ganska lockande för många.
Är man en firma som erbjuder taktvätt så varför inte även erbjuda kurser inom taktvätt? Många privatpersoner tycker om att fixa och pilla med sitt hus själva och om de ser att ni erbjuder en kurs i taktvätt så ser de möjligheten att spara pengar framöver då det kan göra det själva. Sådana människor brukar oftast utföra dessa uppgifter ändå själva och om de ser att ni har en kurs så kan ni håva in lite pengar från dessa också.

Förutom taktvätt, trädkapning och kurser så kan ni även erbjuda något så galet som besiktning av hus. Om man som erfaren inom taktvätt och har utbildningar inom tak och även har utbildade husbesiktare så kommer man att få mycket mer förtroende från kunden då man genomför en enkel taktvätt. Det är för att dom vet att om ni kan besiktiga hus så vet ni verkligen hur man ska ta hand om taket. Det är ofta så att om ni besiktigar hus åt folk som ska köpa hus så kan man på samma gång där lämna sitt kort så att dom vet vem dom ska ringa sen när det gäller taktvätt. Då kan man också få vara den som blir anlitad då de ska sälja huset sen och vill ha en taktvätt.